(Optimalizováno pro černobílé monitory)

17. 7. 2007

...sem se spálila...

Na vršku. A dávám si inzerát, čtěte!

Děti cizí tam byly, u rybníka. Kluci uječení, uvřeštění, upatlaní od bahýnka, jak se v něm furt rejpali, furt z něj něco tahali a něco do něj píchali... Takoví hroši. Hoši hroši. A ten jeden si nes něco ke svým věcem a pak letěl zpátky do vody a šeptal tomu druhýmu cosi do ucha, ale ten druhej měl v tom uchu vodu, tak se ten opakovaně zezdůrazněnej šepot nakonec nesl až k nám na břeh:

"Vona má venku cecíky..."

Jsme se smály, se Šéfkou, že to bylo slyšet přes všechny břehy kolem dokola.

Pak si Šéfka zaplácla hovado.

"Sedí mi na plavkách, mrcha..." povídá.

"Kdybys měla venku cecíky jako já, tak by ti na plavkách nesedělo," odvětím. V tom vedru na hlavu taky...

"Kdybych měla venku cecíky, tak by ty dva chlapečky z toho švihlo." Odvětí ona. Jo jo, Šéfka je velká žena. "...by se z toho utopili..."

"A byl by tady konečně klid," vedu si já.

"Jo, akorát že pak by jejich rodiče utopili mě i s mýma cecíkama."

"Já bych je zachránil." To můj malej Adam, na kterýho jsme lehce pozapomněly, že tam s námi zrovna chvilku leží taky. "Teda ty kluky."

"Ehm..." vynechala jsem taktně fakt, že Adam sám je o půl hlavy menší a o váhovou kategorii níže než hoši-hroši. "To je vidět, že jsi ještě malej. Velcí by zachraňovali ty cecíky..."

Takhle plíst dítěti hlavu, já vím...

Ale víte co vy?

Otevřeně přiznávám, že text o cecíkách je hnusně reklamní - Berte, neváhejte! Nebo spíš - Poraďte mi, dohoďte mi, dohoďte mne... (Slogan: "Zachraňte moje cecíky!")

Po iks letech, kdy se mi nepodařilo udat dětičky na dýl než na týden v tahu, se mi najednou, znenadání, letos otevřela možnost být bez nich skoro na tři tejdny! 21. července je odvezu poblíž letadla a zpátky mi je někdo někde vrátí až kolem osmýho srpna.

A nikdo, nikdo z mých známých už nemá dovolenou.

Nikdo, nikdo, kdo by se mnou podnikl nějakou svépomocnou výpravu dle mých neortodoxních představ, nejlíp k móřu, abych v něm utopila zbytky ty svý pitomý zažraný lupenky. Mimo spáry cestovních kanceláří, jen tak, šírošírem...

No jo, i nějakej ten lást minýt zvažuju, ale finance jsou omezený a jet sama... Uvázaná na cestovku, na jedno místo, na datum odjezdu... Pláž a zpátky, pláž a zpátky, večer promenáda... Eh? :o(

Prohledala jsem už kdejakou netovou nabídku na spolujízdu, ale i v tomhle oboru už se to zvrhlo hlavně do formy nezdaněnýho podnikání, a když už nějakej inzerát vypadal príma a nadějně (jakože ne hned nutně průhledně), tak zas byl určo na jinej termín...

Kruci, přeci nebudu sedět doma...

Nevíte někdo o někom? O partě, volným místě v autě, o podniku, kterýmu chybí nějakej človíček, zrovna v tom termínu? Na pohled ujdu, moc neodmlouvám, hezky se směju (hlavně když někoho na něco ukecávám), na krmení, ustájení a ošetřování jsem nenáročná, ale umím vařit, ba i kuchat, řídit auto, navigovat, fotit, trochu i zpívat (v autě, tam se to ztratí), drbat záda, drbat o chlapech (varianta pro pánskou a dámskou společnost) a eště spoustu věcí, co se hoděj...

Chcete mě na spolujízdu?

81 komentářů:

  1. Na poslední větu odpovídám \"Ano!\", jenže na předchozí odstavec to samé říct nemůžu :-( ... a štve mě to, rád bych udělal něco podobnýho. Po dlouhý době...

    OdpovědětVymazat
  2. ...ani po půlhodině lámání hlavy jsem na nic jinýho nepřišel... :(

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě je pár dní čas, třeba se něco vyvrbí, v hlavě rozleží. :-)
    Navíc - moc teda nerozumím, čemu říkáš ne. Nebo v čem to ne je problém. :o)

    Tak mě napadá, Liška uspořádala virtuální blogerskou vodu, kdoví, třeba tohle skončí reálnou blogerskou jízdou. :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Problém je v tom, že nemám čas, peníze, ani nápad, i když to se dá lehce vyřešit (tedy jen to posledně jmenované) Často to bylo naopak a končilo to, že chyběla ta parta, nebo aspoň parťák-čka, prostě to, co je popsané v tom zmíněném odstavci :-) Tohle období je hrozný... nabral jsem si víc, než dokážu najednou unést, tak to musím odnášet postupně a delší dobu, než jsem si myslel..

    OdpovědětVymazat
  5. Ja jezdim pomerne casto odevsad kamkoliv, ale to je nepomerne prchavejsi zazitek, nez si asi prectavujes :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám čas!
    V pondělí 24.7. jsem chtěla jít do práce a zbytek týdne si dát další dovolenou, na kterou nemám plány.
    Ha! Kdo další?

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to máme tři ženský, který Roj zaveze úplně kamkoli. :-))
    Jo jo, chce to ten převoz...

    OdpovědětVymazat
  8. Akorát teda se to fakt zvrhává na rulisou vybubnovanou blogerskou jízdu, místo ideje rulisy přifařené k někomu a lenivě si užívající faktu, že nemusí nic organizovat, jen se pohodlně přizpůsobovat... Achich ouvej, já organizuju celoudomácnost celej rok, já o prázdninách nechciííí... :-))

    OdpovědětVymazat
  9. No, napsalas, že bys ráda jela. Tak jsem myslela, že jako v tom termínu taky můžeš. A pak mě napadlo to s tím autem. :-))
    (Mýho favorítka už jsem skrz ty rezavý plechy taktak prodřela přes technickou, natož přes hranice do Evropy. :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Liško, a není v pondělí 23.? :o)

    OdpovědětVymazat
  11. Nebo jestli jen ve dvou, tak pojedem stopem. :o)

    OdpovědětVymazat
  12. 23. je urcite pondeli, pac 22. jsou Stouni v Brne :-)

    OdpovědětVymazat
  13. No, toho ve článku zmiňovanýho jedenadvacátýho je sobota. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. 22. jsou stoni v Brne, 23-28 je filmovka v uherskym hradisti a pak uz neni nic a ja mam auto! (-;

    OdpovědětVymazat
  15. No byl jsem v neděli v Peci a bylo tam úžasně! Takže jestli řešíte kam a čluny nejsou podmínkou, doporučil bych nějaké ty hory...

    ...já akorát přemýšlím, že tam na pá-ne zase zajedu :)

    OdpovědětVymazat
  16. Já nechci hory! Já chci nížiny, moře, nebo nejlíp skály kolem moře, když už pec, tak exotickou, palmy, myrtu, olivy, jižany, oheň a vzduch, neznámo... :-))

    OdpovědětVymazat
  17. Ty jo, a já bych zas možná radši ten vichr na horách. A bouřku, taky. Je mi vedro už takhle. Přehřejvám se.

    OdpovědětVymazat
  18. Tohle jsem zažila už dvakrát!!:o), dovolenou bez dětí, se sestrou..a vřele doporučuju.Zdá se mi to už jako nutnost.Nedělaly jsme vůbec nic,neboť před rok děláme neustále něco.Nejlepší byly třeby dny mlčení :o),ale tzo má každej jinak, já trvale mluvím s lidmi, takže o dovolený fakt nemusím..ledy s těmi Jižany, ale to už musí bejt !!

    OdpovědětVymazat
  19. Docela jsem zvědavá jak to tady dopadne..s tou blogerskou výpravou..člověk cítí to napětí z těch všech hlav :o)

    OdpovědětVymazat
  20. Jo. Já mluvím celej rok a zařizuju něco celej rok. Chci bejt na dovolené mírná, klidná až tupá, pasívní a submisivní. :-))
    Zatím tato moje teorie vypadá tak, že jsem prohučela místní cestovkou, nechala si předložit a vysvětlit kdeco z last minute zájezdů pro jednoho, dva a čtyři lidi od 28.7., prohlídla mapy, kde jsou ty chorvatský destinace kolem tří tisíc za pobyt, spočítala, za kolik by to bylo s dopravopu autobusem s cestovkou, ev. spolujízdou s někým jiným (jinou cestovkou), vymyslela několik variant prodloužení pobytu při vlastní dopravě, včetně varianty být opět nakloněna věřit, že není problém najít ubytování v soukromí až tam (před pár lety se mi to bohužel nepotvrdilo, nee, do kempu už nee, fakt nee... :-)
    Váznu pořád na tý dopravě.
    A nechci jet sama. Asi by mi bylo smutno.

    OdpovědětVymazat
  21. Ehm... Abych nebyla za mastňáka, kemp mi vadí pro ty davy lidí a tak. Hoetl mi vadí, kvůli témuž, ale aspoň mi nešlapou po hlavě a v noci nečůraj na stan. a tak.
    Spaní venku jen tak mi nevadí, ale prý se to leckde nesmí. Spaní ve větším autě mi taky nevadí, vlastně ideální dovolená by bylo cestovat autem, kde se zachce, bez pevnýho/stálýho ubytování.

    OdpovědětVymazat
  22. Mám malý auto. I stan. :-( A táhne do něj ze všech stran. Teda posledně táhlo. I když tam daleko na severu mi na něj naštěstí nikdo nečůral. Asi bych vylezla a počůrala ho taky. Asi tak před pěti lety. Jo - problém s dopravou, přesně. To je taková alfa a omega cestování. U mě taky. Teda kromě obligátních zlaťáčků a času. A sezónní přímořské destinace ála hlava na hlavě taky nic moc, asi.

    OdpovědětVymazat
  23. Právě. :o)
    Já bych i řídila, ila ila ila... Až do alelujá. Ale co a za co, když by jel člověk sám...

    OdpovědětVymazat
  24. A ty s tím severem... Víš co mě napadlo, v kontextu s tím táhnutím? :-))
    Teplo teplo teplíčko, peklo peklíčko...:-)

    OdpovědětVymazat
  25. Taky ráda řídím. I jsem ráda sama. Někdy. Možná většinou. A někdy zas ne. Pro změnu. To o tom teplíčku a peklíčku zpívá Redl v jedný písničce, co mám ráda, i když se mě jinak netýká. Jmenuje se \"Ej, dudy moje.\" :-))

    OdpovědětVymazat
  26. Já taky spíš nebe než dudy... :-))

    OdpovědětVymazat
  27. 26: v chorvatsku se nesmí spát ani v autě, mimo kemp. prej tam policie jde i po těch co si při noční jízdě jen tak na hodinku zdřímnou u benzinky ... :-(

    OdpovědětVymazat
  28. a co si takhle koupit levnou letenku k mori, odkud jezdi trajekty na rozlicne ostrovy a vydat se sama, napospas sobe, cestou necestou...

    OdpovědětVymazat
  29. Tak nějak to udělám já příští rok, až zas něco našetřím. A už vím přesně, kam vypadnu.

    OdpovědětVymazat
  30. Levnou co? :o)
    No, než od nás dojedu k tomu letadlu, tak jsem za Vídní... :-))
    A cestovat po zemi mi nevadí, naopak, líbí se mi to, možná jeden z důvodů, proč jsem nikdy neletěla letadlem byl i ten, že jsem na žádnou dovolenou ani na prázdniny do Bulharska s našima nikdy letět nechtěla, zdálo se mi, že tím frnk přeletem mi někdo ukradne kus cesty, času na cestě, zážitků a prožitků z cesty, co k tomu patří. :o)

    OdpovědětVymazat
  31. Dodneška si z Bulharska s maminkou pamatuju nejvíc ten okamžik, kdy jsme ulepení, natěšení po jízdě autobusem, utahaní po nevyspání, kdy nám v noci obcházeli autobus rumunští Cikáni, připlácli nosy na sklo a řvali \"Moře, moře...\"
    A ono tam bylo. Proužíček objevenej a zas zmizenej v sotva dohledný dálce. Zastavili jsme čůrat. Všechen vzduch okolo už voněl po tom proužíčku moře v sotva dohlednu.

    To mi žádný letadlo nedá. :o)

    OdpovědětVymazat
  32. No jo, Aktéřice, když ty víš přesně kam... :o)

    OdpovědětVymazat
  33. 35,36) To je sice fakt - ale parádní a pořádnou turbulenci, až ti budou vibrovat vniřnosti, to v autě taky nezažiješ. Nebo rozhodně ne dlouhodobě :-) A taky z éra sice neuvidíš proužíček, ale rovnou třeba vlny dole skrz mraky, a titěrný lidský majetečky jak na dlani... Všechno to bezvýznamný pinoženíčko. A že neucítíš vůni postupně - o to větší je to ťafka, když třeba vylezeš po mrazivym Seoulu na Fidži a vítaj tě tam čokoládový krasavice s květy ve vlasech, přičemž celý letiště vypadá jako dvě dřevěný mola... Jsou místa, kam se po zemi nedostaneš. Lodí jo, ale to aby sis na to vzala dva roky prázdnin. A mně se stejská po mejch extrémistickejch výpravách osamělý poutnice směrem do neznáma. Do dálek, co voněj adrenalinem a takovým tím ne úplně bezpečím. Chorvatsko ani jiný jižně evropský destinace už mi nestačej. V tomhle ne. Ne tak, abych si odpočinula, jak potřebuju. Po svym. Při věčnym hledání. Při objevech i nenacházení. Ulpívání a neulpívání. Na lidech, na krajině. Ve mně.

    OdpovědětVymazat
  34. Jasný. :-)
    Mě ty extrémy nikdy moc nebraly, uznávám. :-)
    Tak jak tady na blogu, pořád je to u mě spíš o těch drobečkách a zlomečkách... :o)

    OdpovědětVymazat
  35. Já po drobečkách a zlomečkách paradoxně tloustnu... Ještě jeden tady, a ještě jeden, a tady taky něco... :-) Velký sousta jsem překvapivě schopná strávit mnohem líp. Asi proto, že mezi nima vždycky celkem dlouho hladovím.

    OdpovědětVymazat
  36. :-))
    Já mívám po velkých soustech po dlouhým hladovění průjem... :-)))

    OdpovědětVymazat
  37. Já taky. :-) Samočištění.

    OdpovědětVymazat
  38. Rulisa: konečně někdo, kdo má na cestování letadlem stejnej názor jako já. Ze svý první cesty na dovolenou do jižních krajů (a zároveň vůbec první cesty kamkoliv za hranice) si pamatuju přesně ten pohled z autobusu, kdy poprvý bylo vidět moře. A pamatuju jak voněl ráno vzduch na jihu Francie po noční jízdě přes celou zemi. A vůbec pamatuju si jak vypadala krajina v těch všech zemích, kterýma ta rozhrkaná Karosa jela, jednotlivý obrazy mi nevymizely z paměti doteď a přitom je to už skoro patnáct let. Kam se hrabe letadlo!

    OdpovědětVymazat
  39. Tak když už jsme u toho - pamatuju si taky spoustu věcí z cesty vlakem na jih Španělska, na sever Estonska, na kraj Ruska. Jak se v něm dalo občas ležet (Ale opravdu ležet! Ne jak skrčenec dávat pořád pozor, abych náhodou neobtěžovala sousedku/souseda) a třeba cestou do Moskvy koukat, jak se krajina za oknem mění z naší rozpálený květnový na jejich zasněženou květnovou. Nebo taky vždycky přes noc - Čechy - Rakousko - Itálie - Francie - Španělsko. V Itálii nám ukradli baťoh, i to mělo něco do sebe. A z dětství - jo, určitě cesta do Bulharska, kdy jsme s bráchou leželi nohama k sobě na sedačce a máma nás pokaždý znovu pečlivě přikryla dekou, když jsme se odkopali. Narozdíl od autobusových, i vlakový nádraží mi dokážou vonět, když stojím na peróně. Kam se hrabe smradlavej, a naposledy navíc i překlimatizovanej autobus, ze kterýho jsem nemocná ještě teď, po dvou měsících! Grrrrrrrrr! :-))) (Akorát auto, to je jiná. Řídím k smrti ráda - a nejradši, když jsem sama a můžu si řvát na plný pecky, co mě zrovna napadne... No jo, furt, už mlčím. :-)

    OdpovědětVymazat
  40. PS: A vůbec - kam si mám v autobuse jako složit svý krásný dlouhý nóóóhy? :-))) Kolena pod bradou dlouhodobě bolej. Jsem v Londýně málem nevystoupila, například. Jestli to nebylo nějaký znamení...

    OdpovědětVymazat
  41. Vlak je dobrej! Jedno dětský Bulharsko si taky pamatuju skrz noční jízdu přes Rumunsko z pohledu z prostředního kavalce spacího kupé... Nechápu,jak ti ostatní mohli spát, při takový úžasný televizi v okně. :o)
    Akortá blbý, že vlak nezastaví tam, kde bych zrovna zapřála, a nepočká, až si to tam prohlídnu zvenčí. :-)

    OdpovědětVymazat
  42. Aftóbus turystyčnyj tóže nět. :-) Ale vlak náhodou občas stojí strááááááááášně dlouho i tam, kde to člověk nejmíň čeká. Ačkoliv - na očekávané dvou až tříhodinové zpoždění v důsledku povinné výměny podvozku v Brestu jsem se teda vždycky těšila - a stálo to za to. :-)

    OdpovědětVymazat
  43. Hmm, ten termín od 2.8 je pro mě jednak pozdě, a jednak i za výprodejovou cenu je to pro mě docela za dost.
    Ale neva. Po víkendu budu vědět víc. :-)

    OdpovědětVymazat
  44. Jasně..navíc je to přesně to, o čem jsi psala, že Tě extra netankuje..jen že mi to přišlo časově náhodný:o)
    Mě to taky nebere.Ale letos jedu s dětma.Slíbila jsem jim(lehce pod jejich nátlakem , já blbec:o)), moře.
    A tak se teď ve mě pere typická nesmyslná rozvaha.
    Jestli \"vyhodit\" hřišnou a vlastně pro mě problematicky extremní sumu za požitek, který nemá žádnou trvalou \"hodnotu\"..nebo sbalit stan, napakovat ajto k oprasknutí a dopravit se do Chorvatska do přecpanýho kempu.
    Já dřív vzala výplatu a jela.Nedělalo mi problémy si užít věci \"nesmyslný\"..jenže poslední roky mi to problémy dělá.Nevím jestli kvůli chronickýmuý nedostatku peněz, nebo co je za tím.
    Ale jak jsem to ráno četla, dostala jsem na to chuť.
    Už teď opět váhám. Je to pro mě strašně drahý.
    Jen mě napadlo to sem dát, ten odkaz..když řešíš podobný:o)

    OdpovědětVymazat
  45. Kdyby moje děti neletěly do Bulharska s tatínkem, uvažovala bych o tom. Pro ně.

    (Začátkem prázdnin jsem klukům nabízela last v Chorvatsku, ale po moři s babičkou v Itálii a před mořem s tatínkem v Bulharsku o moře už ani nestáli, starší chtěl pod stan s kamarádama a mladší jen tak flákačku, tak jsme jezdili k tomu rybníku tady nedaleko a bylo to super. :-)

    OdpovědětVymazat
  46. Bylo to takový náhlý zatoužení po nemožným.Spočítala jsem to. Nemám šanci.
    Už jsem to Páje napsala.
    Ale někdy tam pojedu. Sama. Korfu je nádherný místo.
    S dětma jsem byla hodněkrát v Čechách a vždycky to bylo skvělý..až na to častýn pršení.Ale letos to prostě musíme dovalit do Chorvatska:o)

    Sliby se maj plnit.Nebo neslibovat, že jo.

    OdpovědětVymazat
  47. Pojedeme jako, jako...;)už v tom mám trénink :)

    OdpovědětVymazat
  48. Ahojky Ru.... tak jsem po 2 tydnech zpet v praci zpet na blogu u tebe hihi. Poslys, tak si udelej dovcu sem.. Auto mam velky, plaz je tu dokonce i nuda (asi tak jedina v tyhle odporne pruderni zemi) - jsem tam byl minulej tejden, kdyz bylo asi tak 40 st. Pacific je siiilene studenej ale v tom vedru to fakt nevadilo - jsem plaval v jeho vlnach poprve zde.. a jinak po 21 letech. Jenze pred temi 21 to bylo na jeho opacne a TEPLE strane v Australii.
    Ale jinak miluju cestovani autem a vubec nejlip kdyz je to bez cile. A zene holt neco namluvim:-)) vzdyt vis, jak sjem ukecanej. Jen holt by to bez letadla asi neslo. Leda bys mela ponorku. Palmy tu nemame, ale zato tu mame destny prales (to jako opravdu) a zivy medvedy a \"cougars\" (netusim jak se to zvire rekne cesky, je to jakasi divoka kocka z kategorie puma/jaguar atd..) a myvali nam chodi i po zaprazi (doslova).

    OdpovědětVymazat
  49. kdyz vidim tu prvni vetu (dal jsem se nedostal), tak si rikam, ze uz je mi jasny, kdo je odesilatel emailu, kterej jsem dostal:

    To, že dostáváte tuto pozvánku, to znamená, že byl vám přidělen hotelový šek nevyplněný na 14 bezplatných noclehů.


    Byl jsme vybrán k zůčastnění se turistické Akce Eurorest. Nyní vyzvedněte hotelový šek zaručující bezplatné noclehy k využití pro 2 osoby v 1000 hotelích v České republice a 13 jiných zemích Evropy.



    Vyplňte formulář, vyzvedněte hotelový šek a vyberte nejlepší hotel nebo penzion, který vám zaručí 14 noclehů. Až se vrátíte, když osobně ověříte přednosti střediska, doporučíte ho známým. To je všechno. Podrobnosti najdete zde.

    Oceňujeme Vaši roli v tomto předsevzetí a věříme, že Vy oceníte svoji šanci na fantastickou dovolenou. Na vyplňění formuláře máte 10 minut od přečtení této informace. My jsme udělali už všechno, co jsme mohli udělat, zbytek záleži na Vás!

    Klikněte ZDE

    Podrobnosti v Pravidlech Eurorest.

    OdpovědětVymazat
  50. pardon, je to treti veta..

    \"Děti cizí tam byly, u rybníka.\"

    OdpovědětVymazat
  51. Exi, to já dostala taky. Akorát tys nečet mě a čet ten spam, zatímco já to svoje po sobě čtla, ale spam nee a rovnou ho smazala. Už chodil i loni. :-)
    Ale že by ho psali pod vlivem, jako já ten článek - vidíš, to mě nenapadlo. :-))

    OdpovědětVymazat
  52. Auto,letadlo,bus...a co tak ,bando,chodit pěšky?!A nenapadlo Tě Ru zapřáhnout toho krásného Hucula co máš na obrázku,do žebřiňáku,pytel ovsa... a početní pocestní by se jistě přidali...

    OdpovědětVymazat
  53. Na jakým obrázku? :o)
    Jakýho hucula? :o)
    Toho už pěknejch pár let nemám...
    Jo, ten i tahal, to je fakt, ale pro změnu neskákal \"L\" parkúry. :-)

    Chicony, ty jsi zas někde polopochytil nějakej pojem a teď ti z toho leze romantika českých televizních seriálů... :-))

    OdpovědětVymazat
  54. P.S. A tys šel pěšky, z Brna do těch Dolomit? :o)))

    OdpovědětVymazat
  55. Ajejej... Já čekala, kdy vypálíš vostrý... :-)))

    OdpovědětVymazat
  56. Po pauze přicházím, čtu a sděluji:
    Zatím mám v plánu jet zítra na borůvky s kamarádkama a jejich rodiči. To bude akce! Pak se neví.
    Co se týká mých atributů: nemám auto, ani řidičák, peníze dohromady žádné, organizovat pobyty tuzemské pro skupinu dětí mám zmáknuto, v jiných naopak neumím chodit.

    OdpovědětVymazat
  57. Dolomity byly dělány pro Tebe.Odmítla jsi.Jo,s tím koněm jsem se možná zmýlil.Koukl jsem na blog znovu.Je to plnokrevný angloarab,podle paspárků.Ale tentokrát už s jistotou.

    OdpovědětVymazat
  58. Chicony, já z tebe umřu! :-))

    Liško, nevadí, s řidčákem - když se to povede - budem dvě, auto stačí jedno, organizovat se budem metodou \'chce se nám/nechce se nám\'.
    Jde jen o to, jestli se chce tobě. :-)
    Víc v mejlu.

    OdpovědětVymazat
  59. Co tam ještě vyvádíš, ženská nemožná? Nemáš už bejt dávno v sedle, náhodou? Hele, tak prej tě ta moje potvora zrzatá, představ si, pozdravuje. Vykopat ji včera ven, to zas bylo dílo! :-)))

    OdpovědětVymazat
  60. Sem si včera omylem domrvila pracně vydřené dílo, tak ještě něco málo zachraňuju...
    Ale už balím brašny. :-)

    OdpovědětVymazat
  61. P.S.
    Liško:
    Sekla se mi schránka, mejl nepodařilo odeslat.
    Zkusím přes Žirafku.

    OdpovědětVymazat
  62. Odlétám. Teda odklusávám sedlat. Mějte se tu dva dny pěkně. :-)

    OdpovědětVymazat
  63. Ru, me nic nedoslo. kdyztak posli SMS.

    OdpovědětVymazat
  64. Jéé, pojedeme na dovolenou!
    Maily chodí, Rulisa kluše na koni (nebo vlastně kůň kluše pod Rulisou), Žirafka píše a Liška se těší. Zadejte mi nějaký neřidičský úkol, ať jsem plnoplatným členem výpravy.

    OdpovědětVymazat
  65. [57] narazel jsem na ten slovosled

    OdpovědětVymazat
  66. Liško, mapy a slovníky. :-))
    (Už jsme doklusali/y, stálo to za to. :-)

    Exi, já vím, nepasuje k tomu moje odpověď? :-)

    OdpovědětVymazat
  67. A uuuuuuuuuuuuž je tady zas! :-)

    OdpovědětVymazat
  68. Ru, ahoj z výletu a povylétnutí, vylétnutí :)

    OdpovědětVymazat
  69. Sem (si) napsala... :-)

    OdpovědětVymazat
  70. Vylétnutí teprv bude, prej... :-)

    OdpovědětVymazat
  71. Vylétnutí bude, až se dospím.
    Bobou boc.

    OdpovědětVymazat
  72. Sladky sny a krasny vylet....

    OdpovědětVymazat

KOMENTÁŘE UZAVŘENY

Blog bude pokračovat na http://rulisa.mzf.cz/

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.