(Optimalizováno pro černobílé monitory)

23. 11. 2005

Ježíškůůů...

(Ze starých stránek.)

Brouzdám si po blogách a koukám - kdekdo už začíná blbnout s Vánocema. Tak se přidám.

Těší mě, když mi přibejvá cukroví v krabicích (pokud možno rychlejc, než stačí ubejvat po nájezdech loupeživých rytířů), těší mě, když se mi daří zaplňovat mezery v šatníku různorodými nešatními předměty, čímž paralelně zaplňuju též díry v imaginárním seznamu "podstromečkových" příjemců.
Těší mě, když se dokopu umejt okna, páč na Vánoce přec jen vydrží v lesku dýl, anžto mouchy jsou zmrzlý nebo zalezlý (Jejda, zas dostanu vyhubováno, že píšu o mouchách...), a taky mě neskonale těší, když se zavčasu ozve babička, že si od Štěpána bere děti na zimní prázdniny. :-)

Ale nejvíc by mě potěšilo, kdybych zase jednou mohla prožít Vánoce, a hlavně jejich blížení se, jen jako natěšený pasívní pozorovatel. Jako človíček, který sice třeba pomůže, s čím se mu řekne, ale hlavu si ničím nezatěžuje, páč stromeček i kapra sežene někdo jiný a se štědrovečerní večeří se potká až na stole. Jé, Ježíšku, já bych si přála ještě jednou Vánoce mít, a ne dělat! I bez těch dárečků bych se úplně obešla...

Ježíškůůů, prosííím, nemoh bys mi k letošním Vánocům aspoň umejt ty okna?

-------------------------------------------------------------------------

Komentáře:

23.11.05 20:04:01 ghost
Zkusil jsem ťuknout na jednoho známého programátora. Je správce databáze v takové malé firmičce, co má na domě ceduli "INRI UnLimited, district Central Europe". Jak tak vedeme řeči, najednou povídá, že za chvíli bude asi bez práce, nějak se jim ta databáze zmenšuje a zmenšuje. Tak říkám, jestli by mi nemoh říct, zda tam nemaj nějakej záznam ohledně oken jistý Rulisy. Kroutil se jako had, prý firemní know how, hlídaný přístup a tak. Prostě ne. Abych se nezlobil. Tak povídám, jestli pro něj můžu něco udělat. Ptal se, jestli nemám kontakt na jejich konkurenci - jo, ti prý berou furt nové správce, databáze se jim utěšeně rozrůstá.
23.11.05 18:41:16 rulisa
Jirka: Já na něj ode dneška věřím!!! Dal mi důkaz. -------------- Ježíšek: V tom případě už musím mít někde doma sklad zlatejch cihel. :-))) - Tak aspoň udělej, aby se na Vánoce neoteplilo a nevylezly ty mouchy, jo? :-)
23.11.05 17:10:40 Jirka*
Jejda...sem netušil, že existuje. Asi překopu hodnoty...8^)
23.11.05 14:14:56 Ježíšek - www
Ruliso, znáš zlaté pravidlo? Pomož si a bude Ti pomoženo? Drž se ho, zlatem se Ti zaplatí.
23.11.05 13:48:28 rulisa
Jé...žíšků, esli mi umeješ okna i zevnitř (nikoli vodorovným deštěm), tak já půjdu i do toho kina... :-) --- /Nebo si aspoň koupím lístek a pohledám ten starej Reflex s recenzí.:-)/
23.11.05 09:43:32 Ježíšek
Ruliso, tohle byl přehmat, vloudila se ke mně nějaká sekretářka z nadnárodní korporace S.Claus&partners, vyhodil jsem ji na věčnost. Tvoje přání Ti samozřejmě splním, ale kdybych Ti řekl kdy, už by to nebylo překvapení, že? ;)
23.11.05 08:50:48 Jéžíšek - www
Musím Vám s politováním oznámit, že požadavky, kladené ve výše uvedeném odstavci, nejsou splnitelné. Tato přání byla vyřknuta tolikrát, že jsem byl nucen pozastavit jejich příjem do roku 2036. Tak dlouho mi bude trvat jejich vyřizování (bez záruky). Pokuste se, prosím, o originální přání, které se nevyskytuje v tak hojném počtu. Předem však musím varovat před prosbami typu: "světový mír, princ na bílém koni, nekonečné zdraví, bratříček, pravidelný přísun peněz, princ bez koně, sestřička, apod." Okna se pokusím umýt 17.12.2005 vodorovným deštěm, ale pouze z vnější strany... Doufám, že Vás tento vzkaz nepobouřil a nadále k nám zachováte přízeň...

1 komentář:

KOMENTÁŘE UZAVŘENY

Blog bude pokračovat na http://rulisa.mzf.cz/

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.