(Optimalizováno pro černobílé monitory)

23. 4. 2007

Mám ho tam!

Uááá, konečně je to za mnou...!!! ...a já, śťastná a pyšná, leč po pár hodinách čekání na výsledky přijímacích zkoušek už zcela psychicky vyčerpaná matka, se du opííít... Osmej ze dvaceti sedmi, co dělali přijímačky, celkově osmnáctej ze třiceti, co berou, od prvního září nula sedm student gymnázia, uáá, cože jsem mu za to slíbila...? Zaplatit melír? :o) Uááá... Mě trefí šlak... :-))))

49 komentářů:

  1. stastna to zena :o) Me to ceka pristi rok. A nejsem moc optimisticka. Gratuluji uspesnemu synackovi!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Bravooo synovi! Čím se opíííííííííjíííííš?

    OdpovědětVymazat
  3. Jo, Radko, jenže tobě když to nevyjde, může mladej ještě pokračovat na základce a zkusit to znova za pár let, kdežto ten můj už to měl natvrdo na ten jedinej pokus, buď tam, nebo při smůle na učňák. :-) Ježíš, to to zadunělo div že nám to odsud z pokoje až do průjezdu neudělalo díru, ta velehora, co ze mě před chvílí spadla... :-)))

    OdpovědětVymazat
  4. (2) Zbytkem vína! Ale asi si pak zajdu ještě pro něco k šéfce na maštal. :-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluju. Dejte synovi za oplatku precist muj web o baleni zenskych
    http://twotick.bloguje.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Blahopřeju a již dopředu se děsím, co mě za pár let čeká ;-)))

    OdpovědětVymazat
  7. Heleď Tvotíku, já už mám teda trochu v hlavě, ale přece jen si vzpomínám, že jsi u minulýho článku tvrdil, že máš web zaměřený na EQ a psychologii. A ono EQ na balení ženských? :-) Neopisuješ od Quarka? :-) Nebo mu hodláš nabourat monopol? :-)))

    OdpovědětVymazat
  8. (7) Díky, za pár let už třeba bude možný dávat zas víc přihlášek, jako za nás blahé paměti, a ne jen jednu, příčinu to života rodičovského o nějaký ten rok kratšího. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. mila Ruliso, pripajim se ke gratulantum :-))))

    a na rozdil k TT-webu pridavam \"pro zmenu\" link na stranku, kt. pobavi, zejmena po (ne/jedne) sklence vina: http://crass.on.ru/flash/maukie.html .. staci stahnout, nakliknout na \"zvireci objekt s virtualni dusi a hlasem\", jenz si rad hraje s mysi ;-) .. tak jako mam pocit si TT rad hraje (nejen) se slovy 0:-) .. :-))))

    OdpovědětVymazat
  10. ps ad [10]: mimo jine \"nakliky\", zkus treba cumacek smerem k ouskam .. simply \"blbina na cisteni diskety\" nejen po tezkem dni :-))))

    OdpovědětVymazat
  11. Radko, koukala jsem, jak to tak asi vypadá v těch primách - jestli to bude příští rok stejně, stačí tvýmu malýmu, aby to prostě nějak udělal. Primy - na rozdíl od čtyřletých, kde je převis - mají problém vůbec naplnit třídu. :-)
    Ja díky, ale já moc na ty hry nejsem. :-) Já už odmazala z počítadla i toho Morhůna! :-)))

    OdpovědětVymazat
  12. ad [12]: :-)))) .. ano, je to infantilni az az, ale ja take stale nevim, zcela presne s jakou \"populaci\" (mysleno vekovy interval) vlastne mluvim .. ma generace treba podobne \"blbiny\" bezne dava detem \"pro uklidneni\" a znas to, dospeli pak posilaji tyto blbiny v retezcich hromadne dal .. tzn. beru v potaz ;-)

    OdpovědětVymazat
  13. Já nevím, jestli je to infantilní! Ani jsem tak neklikla, natož aby se mi chtělo to stahovat - nechce, no... :-)
    V řetězcích nic neposílám taky. Su na tydle věci líná. :-)

    OdpovědětVymazat
  14. Ani jedno z mojich deti moc na tyhle blbiny nebylo. Od mala chtely hrat jako velci. Ten nejmensi vlastne hraje vsechny dospele hry asi od peti let. A stejne jsou na tom i jeho kamaradi.

    Infantilni maily neposilam taky. nemam rada zadne retezove akce. A to ani v realu :o) Ja jsem vlastne takovy kazic.

    OdpovědětVymazat
  15. nejen ad [15]:

    :-)))) .. Radko, uz mi doslo, ze to byla tedy \"velka rana vedle\" .. a taky, ze z Vasich reakci lze odvodit, ze nejste zadne \"mladinke manzelky manazeru\", kt. s nimi per mail/icq/web-cam komunikuji a posilaji podobne blbiny, kt. pak tito muzi \"na oplatku\" me 0:-)

    :-) \"sypu si tedy popel na hlavu\" a slavnostne slibuji, ze vedome si rozdilu mezi populaci, s niz jsem komunikovala doposud a kt. objevuji v blogosfere nyni, mysleno pouze v dobrem, se budu ctenim nejdriv ucit a spoznavat, az pak \"virtualne mluvit\" ;-)

    tzn. uz zadne podobne linky, tak slibuji 0:-) .. :-))))

    OdpovědětVymazat
  16. Poslouchej mile Ja. Udelelj si nejaky jednoduchy blog a napis tam neco o sobe. Tak jako my piseme o nas. Ja se taky chcu poucit a priucit. Od tebe. Treba kde jsi. A zda jsi tam stastna.

    OdpovědětVymazat
  17. Ru, to je super, tak snad to by mohl i být možná odraz k jaru. Cítím, ten balvan, co ti spadl ze srdce, moc dobře si pamatuju ty pocity u mých holek, tu děsnou úlevu, když se dostaly na gympl.
    Gratuluju staršímu i tobě a volám sláva :)))

    OdpovědětVymazat
  18. ad [17]:

    mila Radko, kdybych chtela byt nucene legracni, rekla/napsala bych, ze ja jiz blog mam, ovsem ne taky, jako vy - \"pouze\" firemni stranky a da mi dost prace pecovat nejen o ne, ale predevsim o lidi a zakazky,kt. jsou za nimi, jak v CR, tak SR .. tak doufam, ze tolik k odpovedi, kde jsem, staci ;-)

    myslim, ze uz jsem na jinem miste prave Rulisinho blogu napsala, proc vlastne sama blog nemam, dtto. ze je to neuveritelny retezec nahod, kt. me do vasi blogosfery prived .. otazkou je, zdali neuveritelny pozitivne n. negativne, ale to neni tematem, i kdyz prave dany fakt souvisi s tim, proc bych si ja osobne zadny blog nyni ani nezakladala :-( :-)

    OdpovědětVymazat
  19. hm, nevidim v tom nejak moc extra duvod ke stesti a radosti.. pak neudela vejsku a bude nula bez odbornyho vzdelani a praxe a muze jit tak akorat na pracak..
    ale neves hlavu, ten tvuj vejsku urcite udela :)

    OdpovědětVymazat
  20. No já si myslím, že udělá. :-) Pokud se na ni dostane! :-)))

    OdpovědětVymazat
  21. Ja, :o) Myslela jsem ze je to jasne ze nemyslim firemni stranky ktere me urcite nezajimaji. Ze jsem mela na mysli stranky osobni - ktere umozni nahled k Tobe. Ale otravovat jiz nebudu. Ptala jsem se dvakrat :o))) To staci.

    OdpovědětVymazat
  22. ad [22]:

    Radko, ver mi, nedelam zadne \"naschvaly\" a ani se nesnazim byt neuveritelne \"tajemna\" :-( .. pokud lze, \"vyjadrim sa od srdca a ako mi zobak narastol\", ovsem jsou veci, kt. proste vyzaduji hranici, nejen v \"realu\", ale i ve \"virtualu\" .. a ta byla v posledni dobe prekrocena \"nekym jinym\" a ja mam pocit, ze i \"nekym konkretnim\", zpusobem, kt. jsem necekala a kt. mi nebyl prijemny .. i kdyz jsem treba diky nemu spoznala Rulisu, Tebe a dalsi osadenstvo vasi blogosfery :-)

    tzn. PROMIN MI, neni to zamer, pouze reakce na akci, o niz nechci na zadnem blogu mluvit/psat, byt se me velice dotyka a je duvodem, proc bych si nyni ani zadny blog sama nezakladala .. a pokud tak nekdy ucinim, dam Ti urcite vedet .. a vsem ostanim holkam taky ;-)

    OdpovědětVymazat
  23. ps ad [23]: a \"odkazem na firemni stranky\" jsem pouze \"diplomaticky\" naznacila, o cem mluvim v [23] .. alias, ze nekdy je \"mluviti stribro OVSEM mlceti zlato\" :-( :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Chapu :o) Tak ja se zeptam nekdy jindy :o)))

    OdpovědětVymazat
  25. Ruliso, zlatej gympl. Kdyz si vzpomenu na strojní průůůůmyslovku, asi 25 kluků a asi 5 holek, vicemene neholkovitejch, tak zavidim!

    OdpovědětVymazat
  26. .. kdyz si vzpomenu na prumyslovku - asi 30 kluku a jedna holka ;o) Ale te srandy, co tam bylo - kamaradky z gymplu zavidely!

    OdpovědětVymazat
  27. Když si vzpomenu na gympl... 28 holek a 5 kluků... :-)))

    OdpovědětVymazat
  28. 27: nojo, no - taky ze strojní průmyslovky. Ale některé byly docela holkovité :-)))

    OdpovědětVymazat
  29. Bože, Ru - u nás taky tak nějak. Kluků pět, a holek ten zbytek. Přesnej počet už nevim, ale bylo to drsný. :-) A jinak - byť opožděně - gratulačka, to je jasný!!!

    OdpovědětVymazat
  30. A u nás, stále ještě si vzpomínám samý holky, ale vůbec to špatný nebylo a scházíme se vždy po třech měsících a kdo nemůže, přijede aspoň jednou za rok.
    Jo a kluci si nás našli :)

    Mimo téma, teď možná budu bořit hranice...Ru, dělám játra, je ti to jasný, že jich před tím dost ubylo :)

    OdpovědětVymazat
  31. Jé, játra... Já dělala řízky, aby měli kluci i na zítra. Páč původně jsem chtěla s nima jet na výlet na kolech a tam si dát někde něco v hospodě, abych nemusela vařit, ale z nich vylezlo, že už mají úplně tentýž výlet na kolech domluvenej s kamarádama. A že jestli jim dám peníze na zmrzlinu a na vlez do hradu a na cestu řízky. :-)
    Tak mám udělaný řízky a zítra volnej den na výlet s kobylama. :-) A aby na každýho z rodiny do obou výprav vyšly dva řízky, snědla jsem při výrobě jen jeden. :-))

    OdpovědětVymazat
  32. Ru :))), tak jsi taky požila, vždycky si vzpomenu...
    Ať je zítra dobře. Mně umírá morče, člověk si řekne morče, ale...je mu skoro sedm... A je dojemný, jak ho kámoška opečovává a zahřívá a meje. Jsou dvě. Nojo no ;)

    OdpovědětVymazat
  33. Snad to nejíte syrový, vy čuňata? :-))) Teda - pardon. Ale hovoří ze mě dvojnásobná zkušenost se salmonelou, a to jsem syrový maso v životě nepozřela (nebo aspoň ne vědomě).

    OdpovědětVymazat
  34. Jo, jíme :))) Asi potřebujeme vitamíny, co tam jsou a bílkoviny a ne ty koagulovaný, tak proč je ničit varem...
    Já si to vysvětluju tím, že jsem snad ještě ve vývinu :)

    OdpovědětVymazat
  35. Bodejť, salmonelu taky nejchytáš z masa, ale z vajec. :-)
    Dej si v cukrárně věneček, na svatbě dort... Snad to nejíš syrový, čuně? Převař si ten žloutkovej krém!:-))
    (Ehm, vajíčka na měkko máme nejmíň jednou tejdně. :-)
    Heleď, ale salmonelu jsem měla, to bylo fajn, na rozdíl od celé ostatní rodiny mi krom jednoho dne lehčího průjmu nic nebylo, jen že mi ji našli, tak jsem byla tři týdny v karanténě a místo do školy chodila plavčit na přehradu.:-))

    OdpovědětVymazat
  36. Salmonela je i v tom masu, pokud vim... A míchaný vejce jsem měla dneska k večeři... Hele - plavčit na přehradu - to je od tebe hezký, že ses chtěla podělit i s ostatníma... Brňanama? :-) Není nad to, když je člověk přející.

    OdpovědětVymazat
  37. PS: ad salmonela v masu - zvlášť, když na něj předtim sedla kdejaká muchajzna a bůhví co v něm nechala...

    OdpovědětVymazat
  38. Už vidím ty palcový titulky v novinách - \"Kvůli Rulise se posralo celé Brno\" :-)))

    OdpovědětVymazat
  39. Aktérko, jo je tam taky, ale mně se zatím vyhýbá, mám kliku, ostatně tu už mám od mala nonstop :)))
    Vajíčka a salátky a zmrzlinka a bagetky a je toho víc...Když se bude chtít ta choroba vetřít, tak se jí to povede i bez masa :)

    OdpovědětVymazat
  40. Tu salmonelu, nebo tu kliku nonstop? :-))) salátky ani bagetky moc nemusim, ani dortíčky a žloutkový krémy... Zvlášť od doby, co jsem tlustá jako ta prasnice. Ale možná bych měla začít s konzumací - salmonela má u mě i jeden klad - dost po ní hubnu... :-)

    OdpovědětVymazat
  41. Nezodpovědné konzumentky syrového masa ohrozily obyvatele v našich velkoměstech a okolí. Způsobily tak obrovské škody. Hlavní hygienik ČR zvažuje podání žaloby :)

    OdpovědětVymazat
  42. A víš co? Možná právě ti, co to syrový maso občas jí, mají proti salmonele vypěstovanou nějakou imunitu. Zatímco štítivci si pěstujou tak maximálně zchoulostivělost. :-))

    Já v tý přehradě plavala, já do ní ne...! :-))) A beztak je to obecný ohrožení už dávno promlčený. :-)))
    Ale upřímně, najdi mi něco, co v Brněnský přehradě - rulisa nerulisa - není... :-(

    OdpovědětVymazat
  43. Tak hele - já zas takovej štítivec nejsem, nota bene si ty proteiny doplňuju... no, prostě jinak. :-) Syrový masíčko mi nejede, mám fóbii se tý kdysi živý hmoty dotknout, natož ji pozřít - tím myslím v syrovym stavu. Když už je tepelně upravená a zviřátko nepřipomínající, klidně ji zchlamstnu. Krom toho jsme někde - a není to tak dávno - probírali ochutnávku koňských a psích granulí, pokud se dobře pamatuju... Rovněž syrový těsto mi třeba nevadí. Co v Bystrcu je bo neni je mi celkem putna, páč jsem tam nikdy neplavčila. Teda - ne, že bych nechtěla, jen ňák za celejch pět let nevyšel čas, no. Jsem ostuda - mohla jsem mít salmonelu od Rulisy, a já ji propásla. :-))) Aspoň bych k ní měla osobní vztah, kdyby byla. :-))) A co se tvý jistoty ohledně obecnýho ohrožení týče, tak souhlasím - pokud si jseš jistá, že tvůj svěrač je železnej a navíc hermeticky uzavřenej... :-)))

    OdpovědětVymazat
  44. PS: PRDÉÉÉL !!! :-)

    OdpovědětVymazat
  45. Ehm... tenkrát ještě skoro byl. ;-)))

    OdpovědětVymazat
  46. ¨Jo - a jsme zas u toho. :-))) Navíc jsem dnes ráno zpozorovala podnět k dalšímu neofekálnímu článku u sebe. Ještě se rozmýšlím, jestli ho tam fakt plácnout - už zas živě vidím tu diskusi pod ním... :-)

    OdpovědětVymazat

KOMENTÁŘE UZAVŘENY

Blog bude pokračovat na http://rulisa.mzf.cz/

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.