(Optimalizováno pro černobílé monitory)

22. 6. 2006

Popučná

Nedávno naši žáci absolvovali popučnou (populárně naučnou) přednášku Rady začínajícím milencům. Pan doktor odkudsi zdaleka systémem Power Point plus doprovodné slovo probral takřka všechno.
(Dobrej džob, už jsem o tom přemýšlela víckrát, o těchhle popučnách. To se třeba jede někam na pas blind, natočí se nějaký video, nafotí fotky, doveze se odsud nějaká muzika, a pak se s tím objede šňůra škol a vydělá se na náklady. Nebo se stáhne pár videí a obrázků z netu, naháže do Power Pointu, přidá pár historek ze soukromé gynekologické praxe...)

Bane, trochu rejpu, vím. Pan doktor se docela snažil a koukali jsme na to rádi i my dozoři. (Ostatně i jako na ty popučny cestopisný.) Koukali jsme, jak kreslený postavičky zmatkujou při poprvní v posteli, jak kreslený penisy kroutí hlavičkama na různý strany, jak různými tvary víček na nás mrkají kreslený... Kruci, jak se to řekne slušně... vulvy... (Aha, víčka - bulvy... Podvědomí je mocný čaroděj...)

Samozřejmě byla každá pro obecenstvo k popukání populární část proložena částí smrtelně seriózně naučnou, takže na nás taky zamrkaly nějaký ty ajdsový fleky a syfilitický vředy, herpesový pupínky, zrudnutí, bujení a rozpad kdečeho...

S kolegou stejného věku i rodinného stavu jsme přitom usazeni v nedoslyšné vzdálenosti od žactva (v uličce) též probrali problematiku všech těch přidružených nevýhod antikoncepce, o nichž se na popučnách až tak moc nemluví, a pak jsme vespolek dobře naladěni šli na oběd (někteří na zmrzlinu).

Dneska/včera (měla bych články na blog psát v nějakou rozumnější dobu, kdo má tyhlety časově údajový dilemata furt řešit...) ráno jsem se napila kafe a koukám - teda šahám jazykem - ono je cosi v puse. Takový nabobtnalý...

Zrcadlo, zrcadlo, řekni... A tentokrát si ty kecy o kráse strč za klobouk...

No jo, co byste řekli. Bylo to tam. Pěkný tři bílý pupence zevnitř pod rtem, kolkolem vypodložený nachovým backgroundem.

Ty jo... Stojím u zrcadla, pysk ohrnutej dvěma palci a dvěma ukazováčky, a cítím, jak se propadám do bahna. Jak to tam říkali? Jak dlouhá že je čeho inkubační doba...? Do prčic... Herpes jak vyšitej, co jsem kde... Orálem jsem se mohla nakazit tak leda z fotek tudle na netu (já na ty stránky nechodím, fakt ne, já jenom koukala, kam chodí moji svěřenci, když je neuhlídám v učebně výpočetní techniky...), tak s kým jsem se kde líbala... Se svejma dětma, když jsem se s nima loučila na autobusáku, odesílajíc je do náruče babičky a Itálie, s dvěma kamarádama-narozeninovejma oslavencema, ale ty jsou oba cudný a jeden navrch ženatej... s kocourem, tuhle v noci, když mi přišel říct, že je mu v tom baráku bez dětí smutno a že si mě rozhodl hlídat, abych mu taky neujela... s kobylou, taky mě ráda viděla... No jo, a ta měla rypák čímsi oblepenej, takovým divně už ani ne zeleným... Kdoví, co žrala...

Žrala... A co jsem dělala já, když jsem pak přišla od ní domů, vyhládlá jak vlk a dehydrovaná jak moje kytky za oknem...? Otevřela ledničku a vrhla se na hrozny... Tak jak byly... Bez umytí...

Teď už tam tři pupínky nejsou. Teď už mám napuchlou půlku huby, zevnitř i zvenčí. Nicméně se mi velmi ulevilo. Znamená to totiž, že se stoprocentně nejednalo o první fázi nákazy syfilitidou, neb syfilitický vřed mizí tiše a klidně bez rozlezení se kde všude...

Ne, já bych na ty popučny vážně neměla chodit... Mám z toho pak pupínky...

27 komentářů:

  1. Konvenční olíbávání (inklusive kočky a koně) a nemytý hrozny - to jsi tedy zatím měla dost kliku. Snad Ti vydrží i nadále.

    OdpovědětVymazat
  2. Název měsíce června je podle červenání - nejen, že zrají jahody, ale červená se i kůže s různýma pupínkama :-)))
    mně se zas cosi vyrazilo na nohách, těsně nad sandálama - po tom, co jsem se v pondělí prodíral \"příkopovou\" květenou na kraji louky ...

    OdpovědětVymazat
  3. olíbávání a prodírání je podle mě zdravý, jelikož chrání od mnohem horších věcí - co ty víš, třeba tě kobyla a hrozny zachránila od následků líbání toho pána ležícího v parku, co ho za týden potkáš.
    koneckonců, nemytý ovoce jím odmala, s kočkou a psem se muchluju taky a vášnivě, stejně jako se všema milencema (a že jsem se sama někdy ráno divila, odkud jsem je vyhrábla ;)
    a astma ni alergie či opary mne >|||< zatím nepostihly.

    OdpovědětVymazat
  4. bos: ještě že mne kocour nechce líbat, když přinese zakousnutou myš. Asi jsem nějakej rozmazlenej - když vidím, co z něj padá po aplikaci prášku na odčervení.

    OdpovědětVymazat
  5. Ghoste, zkus ho odčervovat pravidelně, aspoň 4x ročně. Když z něj padá moc, tak za pár dní zopakovat, a občas měnit preparáty. Správně bys po odčervení neměl vidět moc vypadlýho, mělo by toho v něm být od minulého odčervení jen tolik, aby se to stihlo ještě v něm rozložit.

    OdpovědětVymazat
  6. Jo a bos - nemytý ovoce jí běžně a furt. Ale čas od času se holt nezadaří, a obvykle to bývají hrozny.:-)
    Po líbání jsem zatím nikdy opar neměla, ale - zvláštní - před (jakože když mělo o něco jít) skoro vždycky. :-)))

    OdpovědětVymazat
  7. nojo Ghoste, ale když bychom rozřízli milence/ku vejpůl, tak bychom se taky divili co z něj/ní padá....8^)

    OdpovědětVymazat
  8. Ru: pravidelně poslední týden v lednu, tj. před očkováním. V průběhu roku ještě třikrát, ale je pravda, že tam tu pravidelnost asi moc nedodržuju. Váží tak šest sedm kilo a teď mi v lékárně dala lékárnice tabletu na deset kilo, že prý to je v pohodě. Možná že na pět kilo to bylo na volně žijícího kocoura s dominantní konzumací myší málo. No a měnit preparáty - já si nepamatuju, co jsem mu kdy dal, a očkovací průkaz, kam mu lepím příslušné nálepky, má na chatě. Jsem prostě bordelář :-(

    OdpovědětVymazat
  9. Jirka*: jsem měkkota - toho bych nebyl schopen :-)

    OdpovědětVymazat
  10. (8) Na sedmikilový zvíže je pětikilová tableta málo. Tak leda dobrý k tomu, aby si na ten odčervovák milí červi vyrobili rezistenci.

    OdpovědětVymazat
  11. Ru: člověk se pořád učí. Teď jim ale tou desetikilovou pěkně vyleju perka :-)))

    OdpovědětVymazat
  12. A nedá se z té desetikilové kousek ulomit, aby byla sedmikilová? :-)

    OdpovědětVymazat
  13. Dá, ale jestli je kocour začervenej moc a je pravděpodobnost, že se červíci pod pětikilovou palbou už obrnili, tak desetikilovou se vážně nic nezkazí. Předávkování u většiny odčervováků hrozí až v dávkách řádově vyšších.

    OdpovědětVymazat
  14. ted jste me vydesili. S kockou se muchluju pravidelne a to na vsechny zpusoby. Ani me nenapadlo ji nekdy odcervit, to musi byt chodici cerv. Herpes nemam. Ale kdyz snim neumyty hrozen, tak se mi nejaky pupinek v puse vyhodi taky.
    A kdyz se mi vyhodi pupinek vyjimecne v te spodni puse, tak staci par dni neumyt :o) A jsem krasna jak z prdu kulicka.

    OdpovědětVymazat
  15. Eště tam! :-)))
    Radko, nestraš... :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Báječně jsem se pobavila před spaním, dík. Já doma žádné zvíře nemám, ale když přijedu ke tchýni dcery, tam je kokršpaněl, který mě miluje a na přivítanou mě celý obličej oblíže. Nikdy se mně nic nevyhodilo.A na žádné červy jsem nikdy nemyslela.

    OdpovědětVymazat
  17. hanci: jako dítě jsem se cumlal s každým psem a s každou kočkou a nikdy mi nic nebylo. Ale obávám se, že dnes už takovou imunitu nemám, jako jsem míval. A tak si dnes před těmi zvířaty, co mne chtějí oblízávat, chráním pusu a obecně sliznice, kde se všechno ujme velice rychle :-)

    OdpovědětVymazat
  18. za oblízání kokršpanělem jsem vděčnej , stejně jako když se vykulí na záda a nechá se drbat na břiše. vždycky když na mě padne samota, přemýšlím o štěněti labradora nebo setra, podle toho jak jsem tou dobou línej nebo akční, taky vzpomínám na flat coated retrívřici - pomocnici postižené, křížence právě setra s retrívrem, od retrívra má přátelskost a od setra kus živosti... a už jsem pokročil od \"nejde, přeci malý štěně nenechám v tom nejdůležitějším období samotný v bytě\" k \"voni se v kolbence neposerou, když ho tam budu půl roku mít, no tak zničí všechny koberce, no\". uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  19. Jo, sliny jsou prý částečně baktericidní. :-)
    Oblízávání zvířaty mi nevadí. Od těch jsem nechytila taky nikdy nic (taky je odtud na lidi přenosnýho máloco a od začervenýho zvířete se lze nakazit pouze z opačnýho konce). Oblízávání lidmi je rizikovější. Máš-li, Ghoste, porušenou imunitu, chraň si sliznice hlavně před lidmi. :-) Ale bacha, spoustu nemocí si přivoláváme sami tím, že z nich máme strach a myslíme na ně.

    OdpovědětVymazat
  20. ...a taky proto, že se moc izolujeme od přírody (i od baktérií)

    OdpovědětVymazat
  21. Pravda - také se nepamatuji, že bych kdy co chytil od zvířat. Nicméně se s nimi neoblízávám. Naopak se čas od času s některou mně milou ženou oblízávám s nesmírným potěšením - a ani v tomhle případě jsem (krom jednoho případu alimentační povinnosti) nikdy nic nechytil :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Oprava: chytil jsem Boreliózu - ale já to klíště fakt neoblízával, ostatně místo, kam se mi zahryzlo, je pro člověka fyzicky nemožné si oblízávat :-)

    OdpovědětVymazat
  23. To jsem viděla na jednom videuuu....ale nic....Ahoj v pondělí :o))

    OdpovědětVymazat
  24. RulisoVazne moc zajimave. Ale z toho si nic nedelej, takovahle paranoia je docela normalni, vazne. Vim, o cem mluvim. Kdyz si nekde prectu par clanku o zajimavych nemocich, taky mam hned pocit, ze jsem neco chytla... A to fakt nejsem hypochondr... :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Dík E., ale zas tak úplně moc si z toho nedělám, jen tak do tý míry, aby mě to bavilo. :-))
    Ale tak mě napadá, že ten princip - někde jsem pochytil, co kdo má a může mít, a hned to na sobě vidím taky - asi není jen u nemocí. Je sledovatelný i tady na blogách - lidi spojuje, že vlastně všichni mají (můžou mít, znají, na sobě nacházejí) všechno. :-)

    OdpovědětVymazat
  26. LISCAKOVA ANEZKA5. února 2008 v 9:27

    nickfled oepsa rj čklwa ječsjaka ejw aekls jfeksl\" krfelsk eksr ieh shr se eis rei rehsihr eskjrk eshr eskrisoi rew wea is eoLR ereuak rkfesiors ewsy eisoy ds s es w esewskal a jwa wka\" eka\"uewui zwaEeewia ewaoPEzwáqaizierw waiEUwia wqočiwq wqečuwšiq ččšqČPŠQP šwPČB ČŠQPPĚUI čšwq JKDLESŮ REUWAU RE_riQŠWÍ AČROWEAS riLWE§A

    OdpovědětVymazat

KOMENTÁŘE UZAVŘENY

Blog bude pokračovat na http://rulisa.mzf.cz/

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.