(Optimalizováno pro černobílé monitory)

9. 3. 2006

Kterak na rantl

Rozhodla jsem se vyhovět četným přáním (teda jednomu) a zdokumentovat postup, jakým se lze dostat do kýžené pozice, aniž by přitom došlo k vyrvání mísy či pádu do záchoda.

Dovolím si upozornit, že:

a) obě ruce jsem používala výhradně k držení mobilu (z pořízených 13 fotek bylo i tak k použití dost ostrých jen šest). Jedna fotka se mi podařila zaostřit toliko jednou rukou (frajerský výkon - ruka s mobilem vystrčená ze dveří záchoda, kam až jsem dosáhla) - to abych mohla ilustrovat takřka odpočinkovou ležérnost dané polohy

b) lýtka nemám nijak zvlášť nadměrečná, budete-li mít z foteček opačný pocit, uvažte, že jest to pouze nepřímou informací o těsně ku nohoum přiléhající pozici prdele.

c) zdokumentovaný postup lze dodržet i s gaťmi na půl žerdi, leč natolik zas s kůží na trh chodit nehodlám, obzvláště ne s tou v těchto partiích již ne nejdokonalejší. Takže komu tento druh názornosti chybí ke štěstí, nechť si laskavě nechá kecy a poslouží si vlastní fantazií. :-)



37 komentářů:

  1. možná je originální barva jiná, ale já vidím na monitoru půvabné slaďounké růžovoučké bačkůrky :-)))

    OdpovědětVymazat
  2. No, ony jsou v reále oranžový... v jiný barvě sedmičky neměli. :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. teda necakal som, ze je to mozne nafotit az tak asexualne ;-)

    ale dik za navod, najviac sa obavam faze 3, ze podo mnou rupne misa ci sa prevrhne nabok, ak bych uz bol 2 nohami tak je to v suchu a oboma sa na nu zase neodvazim vyskocit

    nakoniec to cele nevyzera ani tak zvrhlo ako som si myslel ze to bude vyzerat

    OdpovědětVymazat
  4. (3) To ty bačkůrky... :-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Hmmm... Tohle vyzkoušet, tak se zaručeně do tří vteřin koupu v tom vnitřním bazénku ;-) Jsi docela akrobatka.

    OdpovědětVymazat
  6. Sice jsem si to takhle nějak představoval, ale stejně se mi při načtení stránky ztratilo obočí pod vlasama...8^) ...ale ani tak názorný návod mě nepřiměje, abych to zkoušel na pevnině, natož v jedoucím vlaku. Jsou výkony, které obdivuji a nechávám jako nedostižitelné....8^)

    OdpovědětVymazat
  7. ja jsem uplne v soku. Je videt ze mas h..no na praci :o) Ale ja mam obavu ze pri moji rozmerne zadnici by to hovisko padlo na zadni okraj a lulani na predni. A postavu mas perfektni!

    OdpovědětVymazat
  8. Radka: Postavu perfektní nemám, hovno na práci mám. :-) Od prvního dubna se to otočí (teda ne ta postava), opět budu malý hovno v práci. :-)))

    OdpovědětVymazat
  9. Ale popravdě - fakt mě překvapuje, že vás to všechny tak překvapuje. Čekala bych, že se objeví spíš komentáře typu "a jo, to znám, už vím..." Nebo "znám několik holek, co to takhle umí..."
    Hm, já vlastně taky o žádný nevím :-o ale nikdy dřív jsem o tom nepřemejšlela. A teď najednou zjišťuju, že vládnu takovým unikátním umem... Jak dělat h... Um na h... :-)))

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to čučím! Instruktážní kazeta Olgy Šípkové bledne závistí :-) Kdo by řekl, že se v oné místnosti najde prostor pro takové jogínství... Respekt! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. A není jednodušší nad tu mísu prostě jen normálně ze země přidřepnout a nedosednout? Tak to teda dělám já. Při tomhle by mi ty bačkůrky určitě podklouzly a prdel skončila zapasovaná tam dole. Nemluvě o tom, že při zamčení zevnitř by bylo dost obtížný mě dostávat ven... :-)

    OdpovědětVymazat
  12. jjtoto je teda diskusia vazne o hovne

    [7] nj, ked sa na to pozries na 1.x bez precitania predoslej obsiahlej diskusie tak to vyzera ze ma naozaj hovno na praci a vymysla od nudy blbosti, ale toto je seriozny vedecky vyskum :-)

    [8] tiez z tych par zaberov vyzeras docela stihlo, obzvlast ta vychudla ruka, ale to som tu vazne nechcel rozoberat, to mozeme nad normalnou fotkou a nie filozofovat nad takymto niecim

    [10] mozno aj nejake fekal porno by sa tam dalo :-) pred par dnami som videl nejaku akcnu blbinu, kde sa tam dokazali dvaja mlatit, vid komentare kde ospevuju divaci bitku vo WC:
    http://www.csfd.cz/film.php?92176

    OdpovědětVymazat
  13. [11] tiez myslim, bud si klasicky cupnut niekde vonku alebo si sadnut vo vzduchu a posilovat svaly tych par minut, aj ked teda zaroven byt v pozore a byt uvolneny a tlacit musi byt teda dobry kondicny trening

    OdpovědětVymazat
  14. Super! Pro Dee Dee: No jo, nedosednout jde při čůrání, ale při kakání se musíš o něco opřít, přece. Na to je tohle ideální, asi. I když ve vlaku si to asi nedokážu představit. Při tom drncání je asi potřeba se něčeho zachytit.

    OdpovědětVymazat
  15. Tak se zapřu vo stěnu, ne? Šmarjá - dělám to už takovejch let a eště nikdy jsem se při tom neposrala... ani nic jinýho... :-)

    OdpovědětVymazat
  16. PS pro Rulisu - jeden "rejpavej": ...když mně se prostě hrozně nelíběj tydle "bíle vypruhovaný" džíny... Kazej dojem. :-) Ale už mlčím. :-)))

    OdpovědětVymazat
  17. A ještě s potěšením koukám, že máš taky takový ne úplně moderně vydizajnovaný kachličky na záchodě jako my. Inu, venkovská toaletka. :-)

    OdpovědětVymazat
  18. (15) vidíš, to mě nikdy nenapadlo. Takovýhle kousky eskamotérský jsem vůbec neprokoukla, tak koukám, že jsem sto let za vopicema. Je dobrý, že dneska se dají sehnat už i záchody výrazně nižší, než má doma Rulisa třeba nebo my. Na takový se dá asi líp nastoupit, viděla jsem to v některejch domácnostech. My máme doma docela vysokej, ještě z hlubokýho komunismu, hádám.

    OdpovědětVymazat
  19. Teda né že bych chtěla (18) říct, že jsem viděla v domácnostech, jak nastupujou na rantl, tak to rozhodně nemělo vyznít! :-))

    OdpovědětVymazat
  20. me ty dziny prijdou celkem dobry, co mas proti nim. Spis se mi zda ze ten hajzl byl na zacatku celkem cisty a posleze nejak flekaty. zboku visi nejake cary papiru. Mam podezreni ze rulisa se pri fotografovani nekolikrat zritila, otrhala zed a pocakala necim podlahu. A na nas dela jako ze vsechno v poho...

    OdpovědětVymazat
  21. Mně se prostě nelíběj, no. To ošoupání je hrozně přehnaný, nepřirozený. Ale chápu, že sehnat dnes nějaký normálnější je celkem problém... I když ne až tak fatální... Že jsem hubu nedržela... Já teda žádný cáry papíru nevidim, spíš bych to tipla na tu omítku... :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Dee: Jo, určitě to de taky, ale v tom rantlovým dřepu je to jaksi - člověk nemusí spěchat, klíďo se ponoří do svejch myšlenek jako kdyby seděl, i číst se tak dá (třeba poučné vzkazy na stěnách a dveřích)... Prostě si neposedí, ale podřepí. :-)))
    - Ale dyk je to fuk, jak kdo, nešlo o to, abyste se předělávaly, ale aby se dostalo osvětlení některým, kterým dělalo potíže si představit. :-)

    Jo a Fidor- Fíďa - Fidlajs - Pravidelný čtenář - záhadný "M." :
    Jak tebe mám teda vlastně odkázat do odkazů? Když budu chtít vyjmenovat všechny tvoje nicky a podnicky (jakože původně jsem o tom přemejšlela), tak už to bude skoro na samostatnej sloupek. :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Mně by z toho podřepu bolely haksny daleko víc, než ze zmíněného přidřepu jištěného rukama... Zvlášť, když sem tam trpím zácpou, že... To by byla doba... :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Ježíš, nestíhám...
    Dee, některý uměle vyšisovaný džíny se mi líbí, některý ne, taky jedny mám, ale tohle jsou teda manšestráky. :-) A abys věděla, se v nich sobě líbím. :-)

    Radka: Záchod je v zádveří, kluci na něj chodí zvenku v botech, takže idea bílých koberečků u nás nepřipadá v úvahu, v tomhle počasí je zaťapanej imrvére, jako kdyby tam prošlo hejno kachňat rovnou z rybníka, a to přestože mám hadru už stabilně venku za dveřma. Kachličky jsou (stejně jako ona modrá mísa, lepená na dvou místech asfaltem) ještě po původních majitelích (teda ty, co ještě neopadaly), podotýkám, že v chalupě bydlíme již patnáctý rok.
    Ty "cáry papíru" jsou (aspoň soudím, že tos myslela) vskutku holá zeď bez kachliček - takto to tam zůstalo z doby, kdy jsme dělali nové topení a "dotahovali" trubky i na záchod. Čímž zatím komfort na záchodě dál nedospěl. O bidetu si nechávám zdát, v daném prostoru není místo ani na umyvadlo, ba dokonce ani na rozpřažení rukou, takže i Markoffův návrh o pořádání rvačky onamo je passé - kdyby se tam někdo rozpřáh k facce, rozmlátí si vlastní pařátu o zeď. :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Jo jo, podobnej hajzlík máme doma i my. Mísa se socialistickými, dnes už jenom na nádraží viditelnými tvary. Kachle sice máme na všech čtyřech stranách, ale jsou votřesný. Záchod by nutně potřeboval updatovat, což se ale asi jen tak nestane. Protože z toho bytu vezmem s Kačkou kramle a brácha je flegmouš.

    OdpovědětVymazat
  26. Jsem ráda, že je někdo, kdo je na tom podobně a netřese se odporem a opovržením. :-)
    U nás bylo třeba updatovat celou chalupu, už to spolklo hromadu peněz, práce, času. Bohužel víc je pořád vidět to, co po opravě ještě volá. :-)

    OdpovědětVymazat
  27. My jsme sice v bytě, ale co se oprav týče, říká si o to taky. Naši, který tu dřív bydleli, se nějak nenamáhali, dokud v tom jenom trochu bydlet šlo. Takže topení skoro netopí, kotel se sice jakžtakž drží...ale je předpotopní, jako tisíc jinejch věcí. V kuchyni se třeba sama od sebe pouští na pár sekund z kohoutku voda, sama přestane... i jiný zvuky a jevy jsou neodolatelný :-)

    OdpovědětVymazat
  28. No, on člověk k stáru začíná být rád, že má kde bydlet a jak tak vidí, jak ten život letí, tak si pomalu začne říkat "Nechám to na děti..." :-)))

    OdpovědětVymazat
  29. [24] bitka v tom filme bola na klasickom malom zachode sirokom cca meter, takze jedine kvoli nej mozem odporucit vsetkym tunajsim fandom zachodov a cinnosti na nich robenych

    ad nohavice, mne to ani neprislo z tych nekvalitnych fotiek, ale tiez nemam rad taketo umele vysuchanie (ale podstatne je ako sa v nich citi a sam sebe paci majitel, ostatni su irelevantni) a celkovo dzinsky/rifle s ktorymi som definitivne skoncil min. rok a neplanujem ich uz dat na seba, ble neprijemna latka ta riflovina - studene, tvrde, zle vyzerajuce (aspon tie tradicne, aj ked viem ze uz su aj rozne jemnucke vyzerajuce uz ako klasicka latka, ale to uz nie je riflovina, ok koniec riflovej antipropagandy)

    tiez som si vravel co je to na tej fotke u 4., tak som si spravne tipol ze hruba stena, kachlicky posobia dost studeno, ale to je v baraku normalka, ale uz to vazne radsej nekomentujme, podstata bola v sadani na zachod a nie rozoberani papuc, nohavic, omietky a kachliciek, mozno ked budes mat rulisa naladu mozes urobit nahodne snimky nejakych veci po baraku a nemusis to ani komentovat a hned bude co kritizovat :-)

    OdpovědětVymazat
  30. Ano, zaměřím se na oprýskané omítky, omlácené rohy nábytku, rez, plíseň a pavučiny. :-)))

    OdpovědětVymazat
  31. ale no, panoptikum hrozy chodi kazdy vecer na Prime, nemusis ho fotit aj ty, pliesen a pavuciny su znakom ze su podmienky vo vasom dome zjavne vhodne pre zivot a vojde sa tam viac zivocichov nez by jedne planoval

    OdpovědětVymazat
  32. I vy teoretici ... teď jsem si to byl na záchodě zkusit a musím potvrdit, že to jde docela snadno - a to mám o 25cm víc výšky než autorka - jen bych si asi po...l nohy :-)

    Mít čím, taky vám to nafotím :-)))



    OdpovědětVymazat
  33. a úplně asexuálně nafocené to taky není - minimálně snímek č.4 :-) ... ale už mlčím, já už tu dneska vlastně ani nejsem ...

    OdpovědětVymazat
  34. (32) No konečně někdo! :-)
    (33) Představivost je mocná čarodějka. :-)

    OdpovědětVymazat
  35. (34): z takových fotek se dá ledacos poznat i bez představivosti - jsi pravák a taky máš "odrazovou" pravou nohu.
    leckdo by mohl letmo zahlídnout i smysl pro humor a "touhu po experimentu" převyšující "strach z výprasku" :-)))

    OdpovědětVymazat
  36. WC ve vlakuJednou jsem musel jít na WC v OTŘESNĚ ŠPINAVÝM VAGÓNĚ ... Zkusil jsem si na okamžik představit, jak bych to vyřešil, kdybych byl holka. Vagón se kolíbá a různě to drncá, takže podřep na míse by asi nebyl to "pravé ořechové". Pak mi to došlo. Podlaha záchodku se svažovala ke kanálku, kterým bylo vidět až na koleje. Takže bych dřepnul ku podlaze a hotovo ... však už tam bylo tolik špíny a mokra, že by se to ani nepoznalo. A kdo ví, od čeho tam vůbec bylo to mokro ....

    Jinak se omlouvám, za nechutný příspěvěk ... normálně takové prase nejsem. :-D

    OdpovědětVymazat

KOMENTÁŘE UZAVŘENY

Blog bude pokračovat na http://rulisa.mzf.cz/

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.