(Optimalizováno pro černobílé monitory)

24. 4. 2006

Pochopila jsem, že mám skutečně ráda lidi...

...a zejména na jaře jim odpustím úplně všechno.

Dokonce i to, když se při kulečníku dvojic dostanem až do finále (za což nevděčím ani tak našemu přebornictví v oné disciplíně, jako spíš faktu, že ostatní každou partii uzavřeli jednou rundou, zatímco já jako řidič určený k závěrečnému rozvozu padlých cucala kafe a minerálku), leč mezi mou spoluhráčkou a jejím milým právě v téže chvíli vypukne esemesková milostná smršť, takže ona s naprosto neskrývaným (natož na záchodě) výrazem debila klade už popáté otázku "Hrajem na celý nebo na půlky?", po dalších pěti kolech hledá ty půlky, aniž by si všimla, kdy tam spadla poslední, a pak po sérii dalších několika naprosto nesmyslných šťouchů, kdy mi s očima vždycky tak sotva na půl minuty odtrženýma od mobilu spolehlivě a opakovaně hatí pracně nachystanou polohu černé koule, tu černou kouli s neomylnou jistotou usadí do přesně opačnýho rohu, než má, aby se vzápětí upřímně podivila, proč se neraduju, a aby z ní nakonec vypadlo "Jé, a my hrály na tamtu ďouru? Já myslela, že na tuhle..."

Ne, skutečně jsem ji nezabila... I když jsem řvala, že to udělám, a tágo jsem o ni nepřerazila jen dík tomu, že ač zamilovaná, kulečníkový stůl obíhá docela rychle...

11 komentářů:

  1. jak ja ti zavidim. Uprimne a z celho srdce! Ja jsem oddrela vikend na zahrade, a pak jsem jen padla polomrtva do postele. Co mam ze zivota?

    OdpovědětVymazat
  2. Raduš, ze života nevím, ale na rozdíl od mé se tvoje zahrada určitě nepozná podle výrazně okolí převyšujících kopřiv. :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. koprivy jsu zdrave a ja si je pestuju taky:o) A hned si je jdu uvarit!

    OdpovědětVymazat
  4. :-)))
    Kdyby ti náhodou došly, tak my máme velkopěstírnu. :-)))

    OdpovědětVymazat
  5. Ru-tak příště bych ti na tuhle akci přála,abys byla pro změnu zamilovaná ty.Taky aby se ti nevybil mobil,výraz debila zvládneš:o).Dávej jednu rundu za druhou a až tě kamarádka odveze,spolehni se,že tě bude mít ráda a třeba i v zimě.

    OdpovědětVymazat
  6. No, s tím odvozem to určitě někdy vyjde, páč se na těchhle akcích střídáme, ale s vybitím mobilu z tohohle důvodu to moc reálně nevidím. :-)
    A nejhorší - i kdybych byla zamilovaná jak chtěla, tak když hraju kulečník (blbě, ale děsně ráda), tak hraju láska neláska. :-)))

    OdpovědětVymazat
  7. RulisoJeee, takový víkend ti tiše závidím...
    Já jsem hrála jen fotbálek... A ten nedopadl už vůbec dobře... :-(

    Takže myslím, že tvůj kulečník byl super senza perfektní akce ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Vlastně oslava narozenin. Ne mých. :-)
    Ale fotbálek taky není špatnej. Proč nedopadl dobře?

    OdpovědětVymazat
  9. Blahopřeju :-)
    A já mám s sebou na flashce článek o kulečníku, co jsem ho nic netuše slátal včera offline. To jsem zvědavý co s ním budu dělat. Asi ho tam stejně pověsím.Enter.

    OdpovědětVymazat
  10. soutěže dvojic, čtyřhra v tenisu ... často se spoluhráči málem povraždí - o nejkrutější hře jsem jenom slyšel vyprávět - je to čtyřhra v šachu - dvojice se střídá, každý jeden tah a nesmí si radit :-)))

    OdpovědětVymazat
  11. (9) Klidně pověs, každou chvíli kolujou po blogách sériově zpracovaný témata.:-))
    (10) Děs...

    OdpovědětVymazat

KOMENTÁŘE UZAVŘENY

Blog bude pokračovat na http://rulisa.mzf.cz/

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.