(Optimalizováno pro černobílé monitory)

13. 5. 2006

Jsem slunéčko mnohotečné

Když mi před pár lety paní doktorka stanovila diagnózu "lupenka" a já úporně hledala mezi předky někoho, na koho bych mohla za přenesení genetické vlohy k oné flekatosti přenést své negenetické roztrpčení, tak mi nakonec nezbylo než zkonstatovat, že jsem holt asi silná individualita a ve své bytostné originalitě mám spoustu toho, co mí předci, natož rodiče, neměli.

Jo, rodiče. Co by po nich člověk zdědit chtěl, to ho minulo, a naopak. A eště ke všemu když je to rozhozený tak, že po jednom marně hledá aspoň něco zděděnýho a po druhým se léta snaží co nejvíc stop zlikvidovat, co nejvíc přenesených znaků udusit v samém zárodku jejich rozvoje, tak se příroda postará... - No prostě ksicht si nevygumujete.

Minulý víkend kulminovalo období nacházení se ve svém otci. Takový návrat k němu o kus dál. Zjistila jsem, že mám po něm nejen prsa, plochý nohy a kouty nad čelem, ale též ostřím racionálna řádně naporcovaný stud za sklon, ba potřebu vrhat se občas někomu do náruče a zjišťovat, že racionálno je v prdeli i s celou verbální složkou IQ stočtyřicet.

Tenhle víkend začal tím, že jsem konečně chtěla napsat cosi o sexu. Jenže jsem zas psala o něčem jiným, k sexu to nebylo ani k písemnýmu. A taky se mi vylíhl další flíček. Nikoli lupénkový, lupénkový fleky se mi pomalu - na rozdíl od toho ksichtu - daří gumovat, přestože paní kožařka naznala, že lepší už to nebude a že mám bejt ráda, páč jiní jsou na tom daleko hůř. Tenhle flíček se vylíhl na zápěstí, taková jako spařeninka. Říkala jsem si, asi z potu, z hodinek, možná ze sena, co shazujem koním a co se v něm na půdách daří všelisjakým mikroorganismům...

Dneska už mám ty flíčky tři a na jednom vodnatý puchýřek. Než jsem se dopsala až sem, puchýřek svou velikost prakticky zdvojnásobil. A svědí jako čert. (Možná, když vydržím ho nedrbat, tak se nebude dále zdvojnásobovat, ale to nevydržím.)

Ano. Minulý víkend byl víkend návratu k otci, tenhle víkend bude víkend návratu k matce. Až tenhle článeček dopíšu, pěkně se zvednu a zavolám jí.

"Ahoj mami. Víš, jak jsi měla jeden čas tu vyrážku vždycky na jaře? Tu s těma mokvavejma puchejřema, jak to tak strašně svědilo? Tak já ji mám taky..."

Maminka bude mít určitě radost. Že jsem zase celá po ní.

Akorát, teď si uvědomuju... Jí tenkrát řekli, že se to objevuje v souvislosti s přechodem...

Kruci... To nee...!!! Já se tak těšila, že budu psát o tom sexu...!

8 komentářů:

  1. No s tím telefonátem o vyrážce bych asi počkal na příští týden. Mámě ale určitě zavolej a popřej jí k zítřejšímu Dni matek :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Už jsem volala, popřání taky proběhlo (páč se zmínila:), a o vyrážce mě ujistila, že přechodem to nebylo, prý ji poprvní měla ve dvaadvaceti a pak už jen občas recidivy. :-) A prý jestli jsem po ní, tak mám s přechodem ještě nejmíň patnáct let času. :-)))

    OdpovědětVymazat
  3. ru: mam taky problemy s pleti. S oblicejem jinak ne. Od puberty a doufam ze stejne jako maminka se toho s prechodem zbavim a budu konecne krasna.

    Jinak taky nevim o cem psat, den je narocny. Jsem dusena ve vlastni stave. Snazim se to nejak pretrpet.

    OdpovědětVymazat
  4. Ru,Radko,budte v klidu,ja sice nemám lupénku,ani problém v ksichtu/tedy pokud se jedná o pupínky-roztomilé označení../Ale zas mám po těle něco ze sluníčka.Ono to sice zmizí¨,ale musím se na noc napatlat něčím tak smrdutým,že zvažuju co je lepší:-))

    OdpovědětVymazat
  5. lupénka znamená problém s ohnivým elementem, jeho nevyváženost v těle. proto pomáhá slunce, slaná voda (sůl patří ohni), dehet... a hlavně klid.
    že to tak dobře znám, co?

    OdpovědětVymazat
  6. :-) Kdo je Brutus? :-)

    OdpovědětVymazat
  7. AhojdaAhojda,nasla jsem te.Jsem rada,ze o tobe ted taky neco vim.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky, vítám tě. :-) Poslední čas moc nepíšu, nestíhám, ale napravím. :-) A ostatní zdejší taky zkus skouknout, jsou fajn. :-)

    OdpovědětVymazat

KOMENTÁŘE UZAVŘENY

Blog bude pokračovat na http://rulisa.mzf.cz/

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.